Yerel

Konya’da Türk Mutfağı Haftası etkinlikleri

Konya’da "21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası" düzenlenen etkinliklerle başladı.

Abone Ol

Konya’da "21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası" düzenlenen etkinliklerle başladı.

21-27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası dolayısıyla, Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün koordinasyonunda düzenlenen etkinliklerde ilk olarak Mevlana Müzesi ziyaret edilerek Gülbang duası yapıldı. Daha sonra etkinlik, Ateşbaz-ı Veli Hazretleri Türbesinde Tuz Alma Merasimi ile devam etti.

Programa; Konya Vali Yardımcısı Mustafa Gündoğan, Konya İl Kültür ve Turizm Müdürü Fikret Fidan, aşçılar ve gastronomi öğrencileri katıldı.

{ "vars": { "account": "G-4GYQPT9DVY" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }