Kahramanmaraş’ta sonbaharın gelmesiyle birlikte sararan yapraklar kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Kahramanmaraş'ın tescilli lezzeti Çağlayancerit cevizi Japonya'da tanıtıldı
Kahramanmaraş'ın tescilli lezzeti Çağlayancerit cevizi Japonya'da tanıtıldı
İçeriği Görüntüle

Kahramanmaraş’ın Sibiryası olarak adlandırılan Göksun ilçesi, ağaç yapraklarının sararmasıyla birlikte doğa fotoğrafçılarının uğrak mekanı haline geldi.

Fotoğrafçı Yasin Mortaş, "Göksun görülmeye değer bir yer. Her mevsimi kendine göre güzel. Güz mevsiminin görsel resitalini seyretmek isteyen Göksun’a gelmesi gerekir. Akıp giden dereler çaylar, yolların etrafı sarıya bürümesi insanı kendine çekmektedir" ifadesini kullandı.

Kaynak: İHA